top of page

POGOJI UPORABE IN POLITIKA ZASEBNOSTI

Splošni pogoji spletne strani www.couchcoach.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). S spletno stranjo www.couchcoach.si, v nadaljevanju »Couchcoach« upravlja  podjetje CouchCoach d.o.o., Rudolfovo 6, 1380 Cerknica, matična številka: 8788570000, davčna  številka: 38361949, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja. 

SPLETNO NAROČANJE 

Splošni pogoji spletne straniwww.couchcoach.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). S spletno stranjo www.couchcoach.si, upravlja  podjetje CouchCoach d.o.o., Rudolfovo 6, 1380 Cerknica, matična številka: 8788570000, davčna  številka: 38361949, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na spletni strani. Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovinewww.couchcoach.si, pravice in obveznosti uporabnika  ter urejajo poslovni odnos  med CouchCoach in kupcem.Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila.

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene ne vsebujejo DDV. Nismo davčni zavezanci.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo »Hvala za vaše naročilo«). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

PLAČILO

Na spletni strani so omogočeni naslednji načini plačila:

 • plačilo s kreditno ali debetno kartico po sistemu PAYPAL in Mastercard, Visa, Maestro.

 

REKLAMACIJE

Kupec je dolžan takoj po prejetju blaga, blago preveriti za očitne napake. Če kupec ugotovi očitno napako, mora takoj o tem obvestiti ponudnika. V primeru da tega ne stori, ne mora uveljavljati nobene odškodninske zahtevke do ponudnika zaradi očitnih napak.

V primeru očitne napake, lahko kupec izbira med: nadomestitev blaga, znižanje prodajne cene ali vrnitev denarja.

Ponudnik ni odgovoren za napake, ki so vidne, da so povzročene s strani kupca.

Reklamacija se ne upošteva:

 • če ugotovimo, da je bilo blago poškodovano zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca,

 • če zraven ni priložena kopija računa

 • če so blagu odstranjene originalne etikete – kartončki

 • če so vidni znaki uporabe

VARNOST in VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Podjetje se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov.

Katere podatke zbiramo:

 • Ime

 • priimek

 • elektronski naslov

 • telefonska številka

 • naslov za dostavo

 • mesto

 • poštno številko

 • vse ostale informacije, ki nam jih boste zaupali v sklopu dodatnih navodil pri samem naročilu.

Spletna stran lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Couchcoach te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Kupoprodajna pogodba (naročilo stranke) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Do nje lahko dostopa s svojim uporabniškim imenom in geslom. Dostop je omogočen tudi administrativnemu osebju!

Uporaba osebnih podatkov

Couchcoach zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. CouchCoach lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

 • internih tržnih raziskav

 • obveščanja strank o novostih na spletni strani

 • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev

 • kot podatke na sami pošiljki (naslov dostave in telefonska številka)

 • za namene pošiljanja komercialnih/reklamnih sporočil (pri registraciji se kupec avtomatično strinja s prejemanjem tovrstnih sporočil; odjava je možna kadarkoli in sicer s klikom Odjava na koncu reklamnega sporočila)

Varovanje osebnih podatkov:

Couchcoach se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bomo uporabljali samo za interne namene podjetja in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Izbris osebnih podatkov:

V primeru, da stranka želi izbris osebnih podatkov iz našega registra naj naj pošlje prošnjo na mark@Couchcoach.si. Podatki bodo odstranjeni v roku 48h od prejema prošnje. Stranki bomo tudi pisno odgovorili, da je bila izbrisana iz baze osebnih podatkov. Uporabnik se zaveda, da bo s tem izgubil vse prednosti nastale zaradi tega.

PRITOŽBE

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb mora biti na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Pritožba se odda prek e-poštnega naslov mark@couchcoach.si Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

KONTAKT

Če potrebujete kakršne koli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaje naročil, spletni dostavi, uporabi spletne strani ali vračil izdelkov, se lahko obrnete na nas preko e-mail naslova: mark@couchcoach.si ali pokličete na številko 041900600 vsak delovnik med 12.00 in 15.00.
 

bottom of page