top of page

ENERGOTERAPIJA

Gre za starodavna balijska spoznanja o čakrah oz. energetskih poljih, ki jih duhoni učitelji na otoku bogov uporabljajo že dolgo vrsto let pri reševanju stisk s katerimi se soočajo ljudje. Neverjetna uspešnost energetskih terapij je zanimiva predvsem zato, ker deluje tudi pri ljudeh, ki nimajo nobenega predznanja o čiščenju čakr ali pa v energetske stvari pred prvo terapijo sploh niso verjeli. Ljudje govorijo o neverjetni toploti in prijetnem vibriranju na posameznem energetskem polju, ki ga terapevt obdeluje z namenom doseganja spremembe oz. umikom blokade na posemezni čakri, ki klienta onemogoča, da zaživi v polnosti. Terapevt vidi posamezne blokade na čakrah in jim s čiščenjem omogoča ponoven zdrav in močan pretok energij. 

Kdaj potrebujemo energoterapije? 

  • pri čustvenih in vedenjskih težavah; če se soočate z depresijo, prekomerno jezo, žalostjo, bipolarno motnjo, imate manjše ali večje simptome anksioznosti: strahovi, vrtoglavice, preganjavice, notranji nemir, težave z zbranostjo, napetost telesa in prekomerno potenje, šumenje ali pritisk v ušesih itd., motnje hranjenja itd….

  • se soočate s prekomernim stresom, izgorevanjem, neprespanostjo, utrujenostjo

  • težave ali želja po spremembi v ljubezni: želite izboljšati partnerski odnos ali iščete novo ljubezen v življenju

  • težave z zanositvijo ali se srečujete s težavami po porodu

  • pri težavah z otroci: za dvig imunskega sistema otrok, za boljše rezultate v šoli in izpitih

  • pri težavah, vezanih na službo: kadar vam zmanjka volje, ne najdete pravega veselja v življenju, se počutite prazni, prihajate izčrpani iz službe ali potrebujete podporo pri iskanju nove službe

bottom of page